Der kan være stor forvirring om navne på mousse og Ganache og alt muligt andet.
Her er forklaring og opskrifter.
Opsmørrings Ganache
Kan bruges som top på cupcakes eller som opsmørring på store kager.
1 del fløde og 1 del mørk chokolade. Fløden varmes op til 90g og chokoladen helles i og der røres indtil massen er homogen . Sættes på køl indtil det skal bruges.kan evt varmes i mikro ovnen i få sekunder og ganachen er klar
Overtræk Ganache
Lækker overtræk på dessert kager. Det hældes over kagen der er overtrukket med marcipan . 1 liter fløde 500g mørk chokolade og 2 spiseske sirup.Fløden varmes op til 90g og chokoladen og sirup hældes i. Ganachen er færdig og hældes over kagen der står på en rist.
Sahrah Bernard Creme (chokoladecreme)
Saharh bernard creme smager dejligt om man laver den og kommer i kage eller på makroner.
1 liter fløde og 300g ckokolade.Varm fløden til 90g og rør chokoladen i.Sæt cremen på køl i mindst 8 timer.
Pisk den op til brug.(hold øje med cremen,for hvis den skiller er den ødelagt)
Man kan skifte chokoladen ud med Toblerone,Toms skildpadder,Chokolade med appelsin.Kun fantasien sætter grænser
Ingen kommentarer:
Send en kommentar